Tuinontwerp

Wij vertalen uw wensen naar een creatief tuinontwerp
Onze tuinontwerpen zijn overzichtelijk, maar bovenal inspirerend. Want vanuit onze ervaring brengen we u op verrassende ideeën.

Een sfeervolle zithoek, speelplek voor de kinderen en veel kleur, u heeft vast meer dan genoeg wensen voor uw nieuwe tuin. Deze wensen vertalen wij naar een tuinontwerp. Overzichtelijk, maar bovenal inspirerend. Want vanuit onze ervaring brengen we u op verrassende ideeën.

Tuinadvies

In onze ontwerpen komt de schoonheid van ieder seizoen tot uiting. We maken deze ontwerpen zelf, maar werken ook vaak samen met een professionele tuinarchitect. Door schetsen, tekeningen en 3d-visualisaties op papier te zetten, geven we u een beeld van het resultaat. Ziet u uzelf al zitten?

Kosten tuin

Verder zijn de kosten van uw nieuwe tuin belangrijk, zowel op de korte als lange termijn. Daarom denken we mee over hergebruik van materialen, de beplanting en het onderhoudsniveau. Benieuwd? Door slimme keuzes te maken, is er vaak meer mogelijk dan u denkt.

Peter Schouten denkt graag met u mee!
Heeft u vragen of wilt u informatie over onze diensten? Peter Schouten denkt graag met u mee over mogelijkheden voor uw tuin.

Wilt u ook genieten
van creatief tuinplezier?

Wij staan voor kwaliteit
TuinKeur verklaart dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit.
Lees meer
Beoordeling van klanten
Klanten waarderen onze vakbekwaamheid, communicatie en kwaliteit.
Bekijk beoordelingen