Over ons

Maak kennis met ons
Tuincreatief Schouten is – zoals de naam al zegt – een creatief hoveniersbedrijf uit Kampen.

Wij zijn de creatieve hovenier voor al uw tuinplezier! We bedenken creatieve oplossingen voor uw tuin zodat u zorgeloos kunt genieten. Voor elk seizoen hebben we unieke oplossingen om de groei en bloei van uw tuin in goede banen te leiden.

Waarom is het de moeite waard om ons in te zetten voor uw tuin?

We maken verrassende tuinontwerpen, leggen tuinen aan Hiermee voorzien we woningen, kantoorpanden en zorginstellingen van een unieke uitstraling. Wij verzorgen de tuin van onze klanten in de regio van Zwolle, Kampen en IJsselmuiden, maar ook in Flevoland in Dronten, Swifterbant en omgeving. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Onze tuinen herkent u aan strakke lijnen, speelse elementen en duurzame materialen. Elk seizoen hebben ze hun charme. Dit komt doordat we de juiste keuzes maken op het gebied van stijl, gebruik en onderhoudsniveau. Zo is een mooie tuin voor iedereen bereikbaar, of u nu groene vingers heeft of niet.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Ontwerp op maat. Wij maken een tuinontwerp die u verrast.
  • Creatieve beplanting. Wij dragen zorg voor een onderhoudsvriendelijke tuin met bloeiende borders. 
  • Afwerking op topniveau. Onze vakmannen zorgen dat uw tuin op topniveau blijft.

Peter Schouten denkt graag met u mee!
Heeft u vragen of wilt u informatie over onze diensten? Peter Schouten denkt graag met u mee over mogelijkheden voor uw tuin.

Wilt u ook genieten
van creatief tuinplezier?

Wij staan voor kwaliteit
TuinKeur verklaart dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit.
Lees meer
Beoordeling van klanten
Klanten waarderen onze vakbekwaamheid, communicatie en kwaliteit.
Bekijk beoordelingen