Diensten

Samen uw droomtuin realiseren?
TuinCreatief Schouten is het adres wanneer u op zoek bent naar een hovenier in Kampen of IJsselmuiden.

Onze tuinen herkent u aan strakke lijnen, speelse elementen en duurzame materialen. Elk seizoen hebben ze hun charme. Dit komt doordat we de juiste keuzes maken op het gebied van stijl, gebruik en onderhoudsniveau. Zo is een mooie tuin voor iedereen bereikbaar, of u nu groene vingers heeft of niet.

Het adres voor een hovenier

TuinCreatief Schouten is het adres wanneer u op zoek bent naar een hovenier in Kampen of IJsselmuiden. Zij verrassen u met een creatief tuinontwerp dat bij u past. Prachtige planten, stenen, gezaaid gras of graszoden en hout komen bij elkaar, net als een zithoek, verlichting en vrolijke accessoires. Samen maken ze uw tuin tot een plek waar u zich het hele jaar door thuis voelt.

Ook de daadwerkelijke aanleg van uw tuin kunnen wij vervolgens verzorgen. Met onze kennis te combineren met professionele materialen, voeren we het werk op vakkundige wijze uit.

Kies daarnaast voor tuinonderhoud dat bij u past. Zo weet u zeker dat de uitstraling van uw tuin behouden blijft. En geniet u elk seizoen van een prachtplaatje.

Peter Schouten denkt graag met u mee!
Heeft u vragen of wilt u informatie over onze diensten? Peter Schouten denkt graag met u mee over mogelijkheden voor uw tuin.

Wilt u ook genieten
van creatief tuinplezier?

Wij staan voor kwaliteit
TuinKeur verklaart dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit.
Lees meer
Beoordeling van klanten
Klanten waarderen onze vakbekwaamheid, communicatie en kwaliteit.
Bekijk beoordelingen